University of Westminster, Marylebone Campus

For the University of Westminster we carried out a series of projects over four years which ultimately provided the campus with a new 300 seat lecture theatre on the roof of the existing library, a new teaching classroom wing, a multi purpose teaching/ events building, a new floor of administrative accommodation, a nursery, covered walkways to the central podium courtyard and the re-modeling of the main entrance to this busy urban site.

The regeneration phases were sequenced to allow the continued daily use of the campus. Careful attention was paid to the arrangement of construction sites, including materials storage and deliveries within a constrained area, and with consideration of local residents in a conservation area.

For the University of Westminster we carried out a series of projects over four years which ultimately provided the campus with a new 300 seat lecture theatre on the roof of the existing library, a new teaching classroom wing, a multi purpose teaching/ events building, a new floor of administrative accommodation, a nursery, covered walkways to the central podium courtyard and the re-modeling of the main entrance to this busy urban site.

The regeneration phases were sequenced to allow the continued daily use of the campus. Careful attention was paid to the arrangement of construction sites, including materials storage and deliveries within a constrained area, and with consideration of local residents in a conservation area.

For the University of Westminster we carried out a series of projects over four years which ultimately provided the campus with a new 300 seat lecture theatre on the roof of the existing library, a new teaching classroom wing, a multi purpose teaching/ events building, a new floor of administrative accommodation, a nursery, covered walkways to the central podium courtyard and the re-modeling of the main entrance to this busy urban site.

The regeneration phases were sequenced to allow the continued daily use of the campus. Careful attention was paid to the arrangement of construction sites, including materials storage and deliveries within a constrained area, and with consideration of local residents in a conservation area.

For the University of Westminster we carried out a series of projects over four years which ultimately provided the campus with a new 300 seat lecture theatre on the roof of the existing library, a new teaching classroom wing, a multi purpose teaching/ events building, a new floor of administrative accommodation, a nursery, covered walkways to the central podium courtyard and the re-modeling of the main entrance to this busy urban site.

The regeneration phases were sequenced to allow the continued daily use of the campus. Careful attention was paid to the arrangement of construction sites, including materials storage and deliveries within a constrained area, and with consideration of local residents in a conservation area.