King William Court School of Computing, Greenwich

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.

King William Court had been the most altered building on the site, part of which having been modified during the occupation of the Royal Naval; College by the installation of a steel and concrete hall to house ‘Jason’, a water-cooled nuclear reactor designed as part of the Polaris missile programme to allow officers to receive operational training on land.

As a result of this new classrooms, computing suites and lecture theatres have been created to provide teaching space for around 800 students. The building also houses the University’s Computing Mathemetics and Statistics Department.

To comply with fire escape and access requirements new staircases and lifts needed to be installed, although the generous original corridors have, where possible, been carefully restored to provide generous ‘break-out’ space for students.