Queen Mary Court, School of Humanities, Greenwich

The cellular nature of the existing ward planning in Queen Mary Court has been used to provide the majority of the campus staff office space together with accommodation for the School of Humanities. The less invasive needs of these uses meant that all of the significant elements of the original fabric could be conserved, although the integration of miles of electrical and data cabling through the existing timber floors was particularly challenging.

The cellular nature of the existing ward planning in Queen Mary Court has been used to provide the majority of the campus staff office space together with accommodation for the School of Humanities. The less invasive needs of these uses meant that all of the significant elements of the original fabric could be conserved, although the integration of miles of electrical and data cabling through the existing timber floors was particularly challenging.

The cellular nature of the existing ward planning in Queen Mary Court has been used to provide the majority of the campus staff office space together with accommodation for the School of Humanities. The less invasive needs of these uses meant that all of the significant elements of the original fabric could be conserved, although the integration of miles of electrical and data cabling through the existing timber floors was particularly challenging.

The cellular nature of the existing ward planning in Queen Mary Court has been used to provide the majority of the campus staff office space together with accommodation for the School of Humanities. The less invasive needs of these uses meant that all of the significant elements of the original fabric could be conserved, although the integration of miles of electrical and data cabling through the existing timber floors was particularly challenging.