No. 2 Calverts Buildings, House and Gallery

A small project to redesign the interior of a former Hop Warehouse in central London as a studio, live- work space. The building is listed grade II and has been carefully reordered to provide a variety of spaces for exhibition and studio purposes as well as generous residential accommodation. The inventive use of roof lighting and large areas of glazed walling have brought natural light and ventilation into this generally inward looking space to provide a distinctive and valuable refurbishment.

A small project to redesign the interior of a former Hop Warehouse in central London as a studio, live- work space. The building is listed grade II and has been carefully reordered to provide a variety of spaces for exhibition and studio purposes as well as generous residential accommodation. The inventive use of roof lighting and large areas of glazed walling have brought natural light and ventilation into this generally inward looking space to provide a distinctive and valuable refurbishment.

A small project to redesign the interior of a former Hop Warehouse in central London as a studio, live- work space. The building is listed grade II and has been carefully reordered to provide a variety of spaces for exhibition and studio purposes as well as generous residential accommodation. The inventive use of roof lighting and large areas of glazed walling have brought natural light and ventilation into this generally inward looking space to provide a distinctive and valuable refurbishment.

A small project to redesign the interior of a former Hop Warehouse in central London as a studio, live- work space. The building is listed grade II and has been carefully reordered to provide a variety of spaces for exhibition and studio purposes as well as generous residential accommodation. The inventive use of roof lighting and large areas of glazed walling have brought natural light and ventilation into this generally inward looking space to provide a distinctive and valuable refurbishment.

A small project to redesign the interior of a former Hop Warehouse in central London as a studio, live- work space. The building is listed grade II and has been carefully reordered to provide a variety of spaces for exhibition and studio purposes as well as generous residential accommodation. The inventive use of roof lighting and large areas of glazed walling have brought natural light and ventilation into this generally inward looking space to provide a distinctive and valuable refurbishment.