Mulgrave Primary School, Woolwich

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.

A new 500-place primary school and Early Years Centre for the London Borough of Greenwich; Mulgrave School in Woolwich has featured as an example in the Schools for the Future Initiative.

Open dialogue and participation with the staff and students of the school and the local education authority was a feature of the development of the brief leading to a design solution which reflected the enthusiasm of the school towards its new home.

The school is composed of three linked wings of accommodation which create a variety of internal and external spaces offering both a strong sense of cohesion but also the potential for the creation of individual ‘home’ areas. The construction incorporates a high proportion of recycled and sustainable materials and was designed to maximise the use of natural lighting and ventilation whilst conforming to the discipline of a local authority budget.