Stephen Lawrence Building and TV Studio, Greenwich

A new fully functional TV Studio has been designed for the Department of Media Studies at the University of Greenwich. The studio occupies the listed Stephen Lawrence building, a former infirmary building in Greenwich, and a carefully integrated design was required to accommodate strict operational demands within an architecturally sensitive environment.

The space was fully insulated against sound intrusion with an acoustic rating internally to meet standard studio requirements. In addition a new air handling installation was integrated onto the roof of the building, careful detailing ensuring that sight lines were not compromised.

A new fully functional TV Studio has been designed for the Department of Media Studies at the University of Greenwich. The studio occupies the listed Stephen Lawrence building, a former infirmary building in Greenwich, and a carefully integrated design was required to accommodate strict operational demands within an architecturally sensitive environment.

The space was fully insulated against sound intrusion with an acoustic rating internally to meet standard studio requirements. In addition a new air handling installation was integrated onto the roof of the building, careful detailing ensuring that sight lines were not compromised.

A new fully functional TV Studio has been designed for the Department of Media Studies at the University of Greenwich. The studio occupies the listed Stephen Lawrence building, a former infirmary building in Greenwich, and a carefully integrated design was required to accommodate strict operational demands within an architecturally sensitive environment.

The space was fully insulated against sound intrusion with an acoustic rating internally to meet standard studio requirements. In addition a new air handling installation was integrated onto the roof of the building, careful detailing ensuring that sight lines were not compromised.