Dover Castle Keep Shop

Work at Dover also included the redevelopment of the Keep Shop in the castle. located within a listed 18th Century barracks building. The new facility provided increased sales floor area within the existing envelope and utilised the existing features so that it had a minimum impact historic fabric.

Problems of high winds endemic to the castle were resolved through the installation of a structural glass lobby that enabled the building volume and original features to be appreciated without obstruction.

Work at Dover also included the redevelopment of the Keep Shop in the castle. located within a listed 18th Century barracks building. The new facility provided increased sales floor area within the existing envelope and utilised the existing features so that it had a minimum impact historic fabric.

Problems of high winds endemic to the castle were resolved through the installation of a structural glass lobby that enabled the building volume and original features to be appreciated without obstruction.